Tvättstuga

Tvättstugan är den del av huset där de allra flesta av oss vill att allt ska gå så fort som möjligt, det ska vara smidigt att slänga i en tvätt, hänga den eller slänga in allt i torktumlaren. En väl fungerande tvättstuga kräver ofta en hel del planering, ofta är det de små detaljerna som gör skillnaden och det är här vi kommer in i bilden. Vi är väldigt vana både från badrum och tvättstugor att få in så mycket förvaring och liknande som möjligt på en liten yta utan att det känns trångt och det är något vi tycker är oerhört roligt.

Ibland kan det vara rätt att flytta golvbrunnens och därmed också tvättmaskinens placering för att vinna en extra kvadrat, andra gånger kan man behöva både flytta och byta ut hela inredningen för att maximera ytan och vissa gånger kan det helt enkelt vara dags att ge tvättstugan ett ansiktslyft, dels för er egen trivsel och för att tätskiktet börjar gå mot sitt bäst före datum efter ungefär 30 år.

Här nedan kommer några enkla tips att tänka på innan vi sätter igång med renoveringen av er tvättstuga:
* Finns det plats att vinna på att ställa tvättmaskin och torktumlare ovanpå varandra?
* Hur mycket förvaring behöver/vill ni ha i tvättstugan?
* Har ni platsen och behovet för ett torkskåp?
* Hur mycket pengar vill ni lägga på er tvättstuga, till skillnad från ett badrum räcker det oftast med klinker på golvet och färg på väggarna.
* Många hus har också inbyggda garderober i anslutning till tvättstugan, kan det vara en idé att riva den och göra den till en del av rummet?

 

VÅR MODELLKONTAKTA OSSVAR VI JOBBAR