Snickeri tjänster

Har ni andra projekt än badrum, byte av yttertak och köksrenovering på gång hemma så kan vi givetvis hjälpa er även med dessa. Vi har som snickare Borlänge den breda kunskap inom branschen som krävs för att kunna genomföra de flesta både stora och mindre projekt. Dessutom har vi ett stort antal noga utvalda samarbetspartners inom de flesta områden för att vi ska kunna slutföra alla typer av uppdrag så att ni som kund bara ska behöva anlita en byggfirma till hela er renovering.

Tycker ni att ni bor för trångt, känner ni att ni vill ändra något i planlösningen eller bara göra om ett av alla de rum ni har i huset så är ni alltid välkomna att höra av er till oss. Vi lyssnar gärna på era idéer och funderar ut en lösning på det mesta.

Om huset känns för mörkt kan det väldigt ofta göra enormt mycket att sätta in ett större fönster alternativt sätta in ett till. Behöver ni ett sovrum till så går det allt som oftast med lite planering att skapa ytterliggare ett rum i huset utan att det känns trångt. Många gånger kan det hjälpa att måla om väggarna och lägga in en annan typ av golv för att uppnå den effekt som just ni vill ha. Vi kommer gärna förbi och hjälper er att förverkliga era tankar och visioner!

Är det renoveringsdags så ring gärna din byggfirma Borlänge, Bad & Rum Dalarna AB på 0243-21 25 20 så ska vi ta reda på hur vi kan hjälpa er på bästa sätt!

VÅR MODELLKONTAKTA OSSVAR VI JOBBAR