Kök

Köket, husets hjärta och förmodligen en av de platser som du spenderar mest tid på i ditt hus eller lägenhet. Det är därför en av de viktigare renoveringarna du kommer att göra och för att detta ska bli så bra som möjligt är det en klar fördel att tänka igenom precis hur man vill ha sitt kök innan man sätter igång. Detta är något som vi snickare på Bad & Rum mer än gärna hjälper till med eftersom det är inte alltid så enkelt att hålla reda på alla nya funktioner eftersom köksleverantörerna alltid kommer med nya lösningar.

Här nedan har vi listat några bra tips att tänka på innan man sätter igång.
* Finns det tillräckligt med el-uttag för alla köksmaskiner?
* Sitter diskhon/diskmaskinen på rätt ställe eller vill ni flytta vatten och avlopp?
* Har ni funderingar på att flytta spis, ugn eller vitvaror?
* Köksrenovering kostnad, fundera på hur mycket pengar ni vill lägga ner på ert kök och besök därefter gärna några olika leverantörer för både prisförslag och inspiration.
* Är det något i ert nuvarande kök som ni tycker är en extra bra funktion alternativt är det något som känns helt onödigt.
* Vill ni riva och bygga ihop stommarna själva eller vill ni att vi hjälper er med hela projektet?

Fundera också på om det bara är själva köket som ska renoveras. Många gånger kan man få ut extra mycket av renoveringen genom att byta till ett nytt golv, sänka taket och sätta in ny belysning samt tapetsera/måla om. Vi som snickare Falun kommer gärna med inspiration och små tips för att ni ska få ut så mycket som möjligt av ert nya kök.
Så är det dags för er att byta till ett nytt kök och söker en byggfirma Falun så slå oss gärna en signal eller skriv ner era tankar och funderingar i formuläret här på första sidan så kontaktar vi er!

VÅR MODELLKONTAKTA OSSVAR VI JOBBAR