Badrum

Att göra om badrum eller renovera tvättstuga är en av de största investeringar man gör i sitt hem, på samma gång en av de viktigaste. Många gånger kan detta kännas som ett stort och jobbigt steg och det är det som vi vill ändra på. Vi tycker att en badrumsrenovering ska kännas som ett spännande och roligt projekt och därför tar vi nästan alltid hand om hela entreprenaden, allt för att er vardag ska kunna flyta på som vanligt medan ett nytt badrum växer fram.

Vi som plattsättare på Bad & Rum Dalarna AB känner en enorm stolthet i vårt arbete, vi har lång erfarenhet inom branschen och det i kombination med att vi innehar våtrumsbehörighet samt omger oss med noga utvalda samarbetspartners gör att ni kan känna en trygghet i att välja oss. Läs gärna mer om vad det innebär att vara behörig under fliken ”Behörigheter”.

Många gånger får vi som kakelsättare frågor om pris på badrumsrenovering vilket är en nästan omöjlig fråga att svara på så här rakt upp och ner. Allt beror på om ni exempelvis vill ha klinker eller våtrumsmatta, vilken typ av inredning ni väljer, vilka förutsättningar som finns i huset idag och vilka tankar och idéer ni själva har. Har ni tänkt att behålla avlopp och vatten på samma ställe, vill ni ha extra stora plattor eller drömmer ni om en relaxavdelning hemma?

Vi som driver Bad & Rum vill att det ska kännas enkelt att renovera badrummet och därför har vi tagit fram en egen modell som ni kan läsa om här nedanför.

Steg 1:  Kundbesök – Vi kommer alltid till en början förbi och gör ett kostnadsfritt hembesök hos er. Här tar vi reda på allt det som ni vill ha ut av er renovering, vilka idéer ni har, vad som känns extra viktigt, vi kommer gärna med lite inspiration badrum som vi tidigare gjort så att vi har ett komplett underlag för att kunna göra en offert enligt era önskemål.

Steg 2: Offert badrum – Efter kundbesöket hos er gör vi i ordning en offert så att ni kan se kostnad badrumsrenovering. I offerten lämnar vi pris på hela ert badrum, allt från rivning till färdigställande, rörmokeri, el samt allt material så att ni redan från början kan se vad kostnad badrum blir för er del.

Steg 3:  Uppföljning – När ni fått och läst igenom offerten gör vi alltid en uppföljning där vi kommer hem till er en gång till för att tillsammans gå igenom offerten, detta för att ni ska kunna se att offerten är komplett och innehåller allt ni önskat. Här bestämmer vi också ett startdatum.

Steg 4:  Utförande – Dag ett börjar vi alltid med att täcka av alla de utrymmen som på ett eller annat sätt berörs av renoveringen när vi arbetar, dessutom tar vi med oss våra samarbetspartners inom el och vvs för att kunna riva elen samt stänga av vattnet. Därefter påbörjar vi rivningen. Under hela byggets gång försöker vi alltid informera er om alla de olika stegen så att ni hela tiden kan se hur badrummet växer fram, vi försöker alltid hålla så rent som möjligt runt omkring oss och vi tar även kort på avlopp/vatten, golvvärmeslingor och tätskikt så att ni har de för dokumentation.

Steg 5: Slutkontroll – Efter att de sista detaljerna kommer på plats och badrummet står redo att användas städar vi av hela badrummet, tar bort allt täckmaterial och kör iväg allt skräp. Därefter lämnar vi över de bilder vi tagit samt det kvalitetsdokument som ni får tack vare att vi är våtrumsbehöriga. Detta är ett kvitto på att ni anlitat en firma behörig för våtrum och som har utfört ett fackmannamässigt arbete. När allt det är klart är det bara för er att kliva in i badrummet och känna både trygghet och glädje i att badrummet nu står klart!

VÅR MODELLKONTAKTA OSSVAR VI JOBBAR